Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Xuzhou Zhuoding Glass Products Co., Ltd. minangka perusahaan berteknologi tinggi kanthi bahan kaca anyar minangka produk utama, kantor pusat ing Kota Xuzhou, Provinsi Jiangsu, China, kanthi luwih saka 200 karyawan.Kita duwe hak kanggo ngimpor lan ngekspor.Sawetara produk kita diekspor menyang Jepang, AS, Rusia, Kanada, Korea Selatan, Jerman, Prancis, Inggris, Australia lan negara liya.

Perusahaan saiki duwe telung seri produk: kaca kemasan, kaca tahan panas lan kaca sing digunakake saben dina, lan kualitas produk kita wis tekan tingkat majeng internasional.

Pabrik kami ngasilake luwih saka 3000 jinis botol kaca, kalebu: botol anggur kaca, botol kaca minuman, botol kaca madu, botol kaca rempah-rempah, botol kaca kaleng, botol obat, botol kopi, cangkir mulut, botol susu, wadhah lilin kaca, gagang. cangkir, cangkir banyu, botol kaca Cairan lisan, etc. Kita uga bisa nyedhiyani botol kaca sandblasting, lettering, baking porselen, werna uyuh, printing lan Processing jero liyane.

1
Lini Produksi kanthi otomatis
Lini Produksi Manual
Output saben dina
+
Tukang kerja

Kenapa Pilih Kita?

Xuzhou Zhuoding Glass Products Co., Ltd. minangka perusahaan berteknologi tinggi kanthi bahan kaca anyar minangka produk utama, kantor pusat ing Xuzhou City, Provinsi Jiangsu, China, yaiku ekonomi, ilmiah lan pendidikan, budaya, finansial, medis lan pendidikan sing penting. pusat perdagangan manca ing sisih wétan China, uga kutha simpul penting "One Belt, One Road" lan hub transportasi lengkap nasional.Kutha iki uga dadi kutha tengah Zona Ekonomi Huaihai.

Pabrik kita eksklusif duwe 8 Jalur Produksi Otomatis Penuh, 19 Jalur Produksi Manual, kanthi Output Saben dina 350.000 botol kaca saka macem-macem jinis.Ana luwih saka 200 buruh, kalebu luwih saka 30 insinyur senior lan luwih saka 20 inspektur kualitas.Kualitas produk dikontrol kanthi ketat lan dikontrol ing macem-macem tingkat., Produk berkualitas tinggi wis menangake pelanggan domestik lan manca, lan produk kasebut diekspor menyang Jepang, Amerika Serikat, Rusia, Kanada, Korea Selatan, Jerman, Prancis, Inggris, Australia lan negara liya.

Pabrik cetakan ing pabrik kita bisa ngrancang botol anyar lan mbukak cetakan anyar kanthi kualitas sing berkualitas ing wektu paling cendhak miturut syarat pelanggan.

Pelanggan Koperasi Global

10
14
11
15
12
16
13
17

PerusahaanKaluwihan

Kanthi fasilitas produksi botol kaca sing majeng global, lan buruh sing berpengalaman, produk kita cocog karo standar kualitas internasional.

Anak perusahaan kita kalebu pabrik cetakan, pabrik kemasan, pabrik tutup, lan sapiturute, sing njamin pasokan lengkap kabeh jinis aksesoris ing wektu.

Kita duwe kauntungan biaya paling murah saka agensi ekspor, inspeksi komoditas lan deklarasi pabean lan bisnis liyane sing gegandhengan.

Kita mesthi njupuk kejujuran lan kapercayan, kualitas minangka tujuan perusahaan, lan nyedhiyakake layanan sing berkualitas lan efisien kanggo para pelanggan.Kanthi kualitas produk sing apik lan kauntungan rega sing murah, kita ngarepake dadi mitra dagang jangka panjang.

4
3
2

Kabeh Sampeyan Kepengin Ngerti Babagan Kita