Pawon Borosilikat Tinggi Tahan Panas Bulat Kedap Udara 250ml350ml450ml500ml Botol & Guci Penyimpanan Makanan Kaca Set dengan Tutup Bambu Grosir Amazon

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Tipe: Panyimpenan Botol & Jars
Condiments Container gaya: Panutup
Packaging: 6-10
Kapasitas: 0,5-1L
Pembeli komersial: Restoran, Blanja TV, Pasar Super, Hotel, Toko Hadiah, Toko Souvenir
mangsa: Kabeh-Musim
Ruang Kamar: Pawon
Gaya Desain: Modern
Pilihan Ruang Kamar: Nyokong
Pilihan acara: Ora Dhukungan
Pilihan liburan: Ora Dhukungan
ukuran: M
Gunakake: Panganan
Bahan: Kaca Borosilikat dhuwur
Fitur: lestari
Panggonan Asal: Cina
Nomer Model: ZD-020
Desain fungsional: Multifungsi
Toleransi dimensi: <± 5 mm
Toleransi bobot: <±5%
Packing: 1 pc / kothak putih
MOQ: 1 kardus
Dianggo: Rempah-rempah / Kacang / Kopi
Logo: Nampa
OEM/ODM: Nampa

Foto produk

5
4
fs
3

DESKRIPSI

Family Set High Borosilicate Glass Storage Jars karo Tutup Bambu

Bahan

Galss borosilikat dhuwur + tutup bambu + cincin silikon kelas pangan

Aksesoris

Tutup Kayu/Cincin Silikon

Layanan

1) Saben aksesoris bisa disedhiyakake kanthi separatoly

2) Logo khusus kasedhiya (contone: stiker / decals / lan liya-liyane)

3) Layanan DDP

Paket

Umum: kothak putih;Paket khusus kasedhiya

MOQ

Ora adat: 1 karton;Kustomisasi: 1000 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan