Multi spesifikasi ukuran tahan panas kaca lapisan ganda lapisan ganda kaca borosilikat dhuwur cangkir banyu grosir pemasok amazon

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Jenis Minuman: Kaca, Kaca
Wangun: Babak, Babak
Jumlah: 6-10
Tipe kaca: Kaca Shot, Transparan
Sertifikasi: CE / EU, LFGB, Sgs
Fitur: Sustainable, Simpenan
Panggonan Asal: jiangsu, China Double Wall Kaca Piala
Bahan: Kaca Borosilikat dhuwur
ukuran: 80 ml150 ml250 ml280 ml300 ml350 ml
Aplikasi: mesin cuci piring / ovenware / microwave / freezer
Layanan: OEM ODM Customized
Paket: Brown Box / Utawa selaras
Dianggo: Omah, Hotel, Bar, Promosi

DESKRIPSI

Cangkir awet lan berkualitas digawe saka kaca borosilikat tahan panas sing paling apik.

Kaca tembok dobel bakal njaga teh utawa kopi, espresso lan latte dobel, panas utawa adhem kanggo wektu sing luwih suwe lan lapisan njaba kadhemen.

Dishwasher aman;Microwave aman;Freezer aman

Hadiah sing apik banget kanggo acara apa wae, housewarming, hadiah pertunangan lan hadiah ulang tahun.

Foto produk

peparingé1
peparingé2
peparingé3
peparingé4
peparingé5
peparingé6
Kapasitas 1600ml, utawa disesuaikan.
 

 

Bahan lan Fitur

Badan: Kaca Borosilikat Tutup: pring
Fitur 1: toleransi prabédan suhu cepet saka -30 ° C nganti + 150 ° C tanpa retak
Fitur 2: toleransi suhu nganti 600 ° C tanpa retak
Range Panggunan Omah, kantor, bar, restoran, wadhah kanggo banyu, teh, kopi, jus lan liya-liyane.
Kerajinan Hand made / Hand blown
Pilihan Customized 1.Logo ing SS tutup lan kaca 2. Kothak Warna Customized
Layanan OEM/ODM (1) Bisa nggawe macem-macem model.
(2) Ukuran / Warna lan desain cetak bisa disesuaikan.
Paket Paket umum utawa miturut syarat pelanggan.
Pangiriman 10-15 dina kerja sawise nampa pembayaran.
Sample Lead Time (1) Sampel kasedhiya: ing 5 dina sawise konfirmasi.
(2) Sampel anyar: 10 dina sawise nampa biaya sampel.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan