Kanggo nunggu Piala Donya, rumah sakit sing dibangun kanthi kaca cerdas 4.000 meter persegi kanthi pemandangan Qatar lagi dibangun.

 

 

Qatar minangka negara Arab ing Asia kidul-kulon, dumunung ing Semenanjung Qatar ing pesisir kidul-kulon Teluk Persia.Qatar wis dadi tuan rumah Doha Asian Games 2006, turnamen bal-balan Piala Asia 2011 lan wis dianugerahi hak dadi tuan rumah turnamen bal-balan Piala Dunia kaping 22 ing taun 2022.

Nalika Piala Donya kaping 22 wis cedhak, Qatar bakal nggunakake teknologi canggih Gismatic kanggo nuduhake para pengunjung kanthi temperamen sing sregep lan penampilan sing apik, supaya wong-wong sing padha teka bisa ndeleng, ngrungokake, lan ndemek pesona negara kasebut kanthi visual.

Bangunan VIEW HOSPITAL karo produk kaca pinter LED Gismatic dumunung ing lokasi utama kanthi visibilitas dhuwur saka Lusail Highway lan pembangunan "Mutiara" dhuwur.Pemandangan kasebut ndeleng langit Qatar lan Doha kanthi pemandangan segara sing apik banget.

Fasad THE VIEW HOSPITAL kasusun saka 4.000 meter persegi Kaca Cerdas Gismatic sing diukir kanthi lambang View Hospital lan shutters logam horisontal sing ngalangi sinar srengenge langsung nalika ngidini pasien ndeleng lapangan sing amba.

Rumah Sakit View, sing saiki lagi dibangun dening Gismatt Qatar, bakal siyap nampani Piala Dunia kaping 22 ing Qatar lan pengin Piala Donya sukses!

Grup Gismatic nduweni teknologi manufaktur kaca cerdas LED transparan siji-sijine ing donya, kanthi luwih saka 80 penemuan lan paten model sarana ing saindenging jagad.Perusahaan terus njelajah teknologi anyar lan bidang aplikasi produk LED.Iku setya kanggo nambah Nilai saka real estate lan seni lan media arsitektur, lan mimpin gambar mangsa kutha.

G-Glass minangka jinis bahan bangunan kaca berteknologi tinggi kanthi skalabilitas kaping pirang-pirang, uga dikenal minangka "tampilan kaca cerdas transparan LED", yaiku produk perintis kanthi hak properti intelektual sing dikhususake kanggo pariwara arsitektur lan pencahayaan tembok tirai kaca, iku ngilangi watesan tampilan LED tradisional ing aplikasi tembok tirai kaca, kanthi daya tahan sing apik, dhuwur, ngilangi watesan tampilan LED tradisional ing aplikasi tembok tirai kaca lan nduweni kaluwihan unik kayata daya tahan sing apik, transparansi dhuwur, biaya pangopènan sing murah lan safety dhuwur. faktor.

 


Wektu kirim: Mei-16-2022