Dijual Dapur Persegi Kosong 3.4oz 4oz 80ml 100ml 120ml Wadah Penyimpanan Kaca Botol Bumbu Kaca Spice Jar Kaca dengan Shaker Tutup Logam

Katrangan singkat:

Biasane nggunakake karton kuwat selaras karo kertas parry nang, iku bisa nyuda scrape saben botol sak transportasi.Banjur kita bakal nggawe karton ing pallet.

Uga, Kita seneng ngemas botol kasebut ing kothak karton sing dicithak khusus sing ditumpuk ing palet.Yen sampeyan butuh jinis kemasan liyane, tim kita siap kanggo nyukupi kabutuhan khusus sing sampeyan duwe!SALE ING AMAZON?apik tenan!


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Panggonan Asal Jiangsu, China
Jeneng merek Zhuoding
Nomer Model ZD022
Bahan kaca
Gunakake Rempah-rempah
Muatan > 10
Kemasan 3
Kapasitas 101-200 ml
Desain fungsional Bisa dicopot
Jinis Panyimpenan Botol & Jars
Condiments Container gaya Panutup
Ukuran S
Fitur Sustainable, Simpenan
Toleransi dimensi <± 1 mm
Toleransi bobot <± 1%
Kapasitas 4 oz
wangun kothak
dhuwur 103,5 mm
Dhiameter 44,5 mm
Bobot 124,5g
Pelabuhan shanghai\qingdao\lianyungang
Kapabilitas Pasokan 20000 Piece / Piece saben dina
Sampel Gratis
OEM Ya Printing & LOGO
Packing Karton, utawa palet
Tembung kunci Spice jar kaca
Sade Unit Item tunggal
Ukuran paket tunggal Ukuran 7x8x12 cm
Bobot reged tunggal 0.200 kg

Tipe Paket

1. Biasane nggunakake karton kuwat selaras karo kertas parry nang, iku bisa nyuda scrape saben botol sak transportasi.Banjur kita bakal nggawe karton ing pallet.

2. Uga, Kita seneng ngemas botol kasebut ing kothak karton sing dicithak khusus sing ditumpuk ing palet.Yen sampeyan butuh jinis kemasan liyane, tim kita siap kanggo nyukupi kabutuhan khusus sing sampeyan duwe!SALE ING AMAZON?apik tenan!

3. Kita bisa nyiyapake kabeh kanggo sampeyan lan ngirim langsung menyang ngendi wae gudang FBA produk sing ditetepake.Kita minangka tangan lawas ing kemasan standar.

1122
22111

Wadah Kaca Persegi 4oz, Botol Spice Jars, Square 4 oz Cruet Kaca Spice Jar karo Shaker Tops Premium heavy duty kaca botol rempah-rempah.Botol desain kothak Prancis klasik.

Atur rak bumbu laci, lemari utawa pantry kanthi tampilan seragam.

Wadah kothak Talented Kitchen sampurna kanggo disimpen ing laci amarga ora bakal muter.

Ukuran: 1.77" diameteripun 4.01" dhuwur

jeneng Dijual Dapur Persegi Kosong 3.4oz 4oz 80ml 100ml 120ml Wadah Penyimpanan Kaca Botol Bumbu Kaca Spice Jar Kaca dengan Shaker Tutup Logam
Pangolahan lumahing Frosted, Decal, Semprotan Warna
Kapasitas 80 ml 100 ml 120 ml
Sampel
Kasedhiya gratis, nanging biaya ekspres pelanggan.
Layanan sing disesuaikan Nampa Logo panuku;

OEM / ODM;

Desain lan cetakan anyar;

Lukisan, Decal, Sablon, Frosting, Plate, Embossing, Fade, Label dll.

Wektu Pangiriman * Ing Simpenan: 3 ~ 10 Dina sawise pembayaran supaya.

* Metu saka Simpenan: 15 ~ 35 dina sawise pembayaran oder.

Wektu Pembayaran TT;LC;PAYPAL;UNION BARAT
32123
4333
3232

Inspeksi lan Packing

Pameran Kita

Pameran
Pameran2

Sertifikasi

Sertifikasi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan