Grosir Amazon 11 oz kualitas Tinggi barware cangkir minum elegan terukir berlian bawah kristal cut kaca cangkir wiski kaca Tumble

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Panggonan Asal: Cina
Jeneng merek: OEM
Tipe Plastik: NO
Fitur: Simpenan
Tipe Keramik: no
Tipe kaca: Transparan
Bahan: Kaca, Kaca
Dianggo: anggur
Tipe Logam: no
Kapasitas: 300 ml
Gaya: SINGKAT
Produksi: kaca wiski
Jumlah: 1
Teknis: Mesin digawe
Keamanan: safety pangan
Decal: CMYK Printing utawa layar sutra
warna: transparan
Logo: Miturut selaras
Pembayaran: T / T: 30/70
Istilah pangiriman: FOB, EXW, CIF kasedhiya
Wektu timbal: 20-25 dina
Sertifikasi: LFGB

Foto produk

2
sfd
cxzb
Item No. 11 oz kualitas Tinggi barware cangkir minum elegan terukir berlian bawah kristal cut kaca cangkir wiski kaca Tumble
jeneng item wedok wiski
Bahan kaca
Ukuran 300 ml
Kapasitas 10oz
warna cetha
Printing logo lengkap utawa luwih cilik
Customized Desain kayata wangun anyar, materi, werna, ukuran, printing, packing lan ing
Sertifikasi food grade, LFGB, CE/EU, CIQ
Packing Packing aman massal, packing individu (coklat/putih/warna/jendela/kotak hadiah dll)
Panganggone Hotel, restoran, omah
Kanggo bir, banyu, susu, wedang, jus, promosi, hadiah lan pariwara
Mesin cuci piring Mesin cuci piring
Sampel 1. Gratis kanggo conto sing ana;
2. Kanggo sampel desain customer, ragad sampel punika USD100-200, ragad sampel bisa mbalekaken sapisan jumlahe pesenan bisa ketemu munggah karo MOQ ing umum;
3. wektu Sample punika 7-10days;
4. Sample dikirim dening SF, DHL, TNT, FedEx, etc.
MOQ 1000 pcs
Pangiriman Wektu pangiriman ing 25-30 dina sawise nampa simpenan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan