Grosir amazon 1300 ML Dapur Kaca Borosilikat Botol Penyimpanan Makanan & Jar Set Murah Hermetic Rice Canister dengan Tutup Logam

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Tipe: Panyimpenan Botol & Jars
Condiments Container gaya: Panutup
Packaging: > 10
Kapasitas: 1-2L, 1750ml, 1300ml; 700ml; 350ml
Pembeli komersial: Pabrik Pangan & Minuman, Pasar Super, Hotel, Pabrik Rempah-rempah lan Ekstrak, Toko Hadiah
wusana: Back to School, Giveaways, Hadiah Bisnis, Camping, Lelungan, Pensiun, Pesta, Wisuda, Hadiah, Pernikahan
preian: Dina Valentine, Dina Ibu, Bayi Anyar, Dina Rama, preian Idul Fitri, Taun Anyar Cina, Oktoberfest, Natal, Taun Anyar, Dina Paskah, Thanksgiving, Halloween
mangsa: Saben dina
Ruang Kamar: Pawon, Indoor lan Outdoor, Kantor
Gaya Desain: Modern
Pilihan Ruang Kamar: Nyokong
Pilihan acara: Ora Dhukungan
Pilihan liburan: Ora Dhukungan
ukuran: M, Dia.10cm, H.27cm, Dia.10cm, H.22cm;Dia.10cm, H.11.5cm;Dia.10cm, H.7cm
Gunakake: Panganan, Panganan Stroage, Madu, Selai, Saus, Teh, Kopi, Can.etc
Bahan: Kaca Borosilikat dhuwur
Fitur: Sustainable, Stocked, Sustainable
Panggonan Asal: Cina
Jeneng merek: Zhuoding
Nomer Model: ZD7811
Desain fungsional: Multifungsi
Toleransi dimensi: <±1 mm
Toleransi bobot: <±5%
jeneng produk: Pawon Grosir 1300ML Botol Panyimpenan Kaca Borosilikat Dhuwur & Jar
tutup: Tutup Stainless Steel
Paket: Kothak Karton Utama
tembung kunci: Jar Storage Hermetic Kaca awet
Printing Logo: Decal mis
Bahan tutup: Tutup logam

Foto produk

asdfg
dsdfg
asdfghjk
item Hot-Selling Air Nyenyet Kitchen Food Dhuwur Borosilikat Kaca Panyimpenan Botol Jar karo tutup Stainless Steel
materi kaca borosilikat dhuwur
gawe 100% tangan diunekake
werna transparan lan cetha
tahan panas saka -20 kanggo 150 derajat
kapasitas 30-1800ml utawa selaras
sertifikat laporan tes LFGB
paket 1 pc warped karo tas gelembung, banjur menyang kothak putih utawa selaras
tutup bambu, baja tahan karat
panggunaan cookie, permen, glepung, teh, rempah-rempah lan sereal

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan