Grosir Pawon Bumbu Botol Rak Bumbu Bambu Kanthi 12 Kaca Spice Jar

Katrangan singkat:

Jeneng merek: Zhuoding

Nomer Model: ZD-17

Jeneng: Rak bumbu karo 12 Jar Spice Kaca

Warna: Natural Bamboo Color

Ukuran: 24 × 14,5 × 14,5cm

Ukuran (cm): 53.0/51.0/51.0

Dianggo: Spice Holder

MOQ: 1000 pcs

Wektu pangiriman: 30-45 dina

Pelabuhan: Lianyuangang Qingdao China

OEM/ODM: Ya

Tipe: Panyimpenan & Rak


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Tipe: Alat Jamu & Rempah-rempah, Panyimpenan & Rak
Pembeli komersial: Pasar Super
mangsa: Kabeh-Musim
Pilihan Ruang Kamar: Ora Dhukungan
Pilihan acara: Ora Dhukungan
Pilihan liburan: Ora Dhukungan
Jenis Jamu & Rempah-rempah: Spice & Pepper Shakers
Bahan: BAMBUNG
Sertifikasi: Sgs
Fitur: lestari
Panggonan Asal: Cina
Jeneng merek: Zhuoding
Nomer Model: ZD-17
jeneng: Rak bumbu karo 12 Jar Spice Kaca
warna: Warna Bambu Natural
ukuran: 24x14.5x14.5cm
Ukuran (cm): 53.0/51.0/51.0
Dianggo: Spice Holder
MOQ: 1000 pcs
Wektu pangiriman: 30-45 dina
Pelabuhan: Lianyuangang Qingdao China
OEM/ODM: ya wis

Foto produk

segf (1)
dsg
sdaf

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan