Amazon Borosilicate Sauce Cruet Mengukur Botol Kaca Memasak Minyak Zaitun Cuka Dispenser dengan Pour Spout

Katrangan singkat:

Unit Penjualan: Barang Tunggal

Ukuran paket tunggal: 10X10X29 cm

Bobot reged tunggal: 1.200 kg

Jinis Paket: Botol minyak kaca borosilikat dhuwur bisa digunakake ing kothak warna, karton, lan kemasan OEM.

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 - 500 501 - 1000 1001 - 5000 > 5000
Est.Wektu (dina) 7 15 20 Kanggo rembugan


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Panggonan Asal: Jiangsu, China
Jeneng merek: Zhuoding
Nomer Model: ZDY-05
Tipe Plastik: liyane
Fitur Wadah Panganan: Pengawetan Kesegaran, Resistance kanggo kadhemen lan panas dadakan
Bahan: kaca
Gunakake: cair
Tipe Logam: liyane
Spasi sing ditrapake: liyane
Packaging: 1
Kapasitas: 0-0.5l, Customized Opsional
Desain fungsional: Multifungsi
Pembeli komersial: Layanan Pangan Cepet lan Bawa Pulang, Toko Pangan & Minuman, Toko Khusus, Pabrik Pangan & Minuman, Pasar Super, Pabrik Rempah-rempah lan Ekstrak
wusana: Hadiah Bisnis, Camping, Travel, Party, Wedding
preian: Dina Valentine, Dina Rama, Oktoberfest, Dina Paskah
mangsa: Saben dina
Ruang Kamar: Meja, Pawon
Gaya Desain: Modern
Pilihan Ruang Kamar: Nyokong
Pilihan acara: Nyokong
Pilihan liburan: Nyokong
Teknik: Kaca borosilikat dhuwur
Wangun: silinder
Spesifikasi: Ukuran sing bisa disesuaikan
jeneng produk: Botol dispenser lenga
MOQ: 1000 pcs
tembung kunci: Dispenser lenga
Logo: Logo Pelanggan Ditrima
Kaluwihan: Gampang Reresik
wektu pangiriman: 10-15 Dina
Bahan / jinis: Kaca + Logam
Fungsi: Multi fungsi
Tipe: Panyimpenan Botol & Jars

Foto produk

sda
hytl
dsfggf

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan