Produsen stainless steel kaca katon 600ml 950ml1300ml1800ml disegel teh tank panyimpenan pangan

Katrangan singkat:

karton ekspor standar utawa kothak hadiah utawa kothak werna utawa whitebox utawa kothak coklat utawa akeh packing, miturut requirement customer kang


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Panggonan Asal Jiangsu, China
Jeneng merek ZHUODING
Nomer Model ZD024
Bahan kaca
Gunakake Panganan
Muatan ≤5kg
Kemasan 3
Jinis Panyimpenan Botol & Jars
Condiments Container gaya Ora Cover
Ukuran L, 10*22.5/17.8/12.2cm
Fitur Sustainable, tutup stainless steel
jeneng produk Jar panyimpenan kaca
Katrangan 3pcs jar panyimpenan kaca lurus kanthi tutup SS
warna Sembarang Warna Panton kasedhiya
wangun babak
Panganggone Omah, restoran, hotel, warung ngombé, wedding
Desain fungsional Multifungsi
Toleransi dimensi <± 1 mm
Toleransi bobot <± 1%
Ukuran 600+950+1300+1800ML
Sampel kasedhiya
Packing kothak werna
Logo Logo Custom Nampa
3232
22312
jeneng Produsen stainless steel kaca katon 600ml 950ml1300ml1800ml disegel teh tank panyimpenan pangan
wangun babak
Bahan 100% kaca putih dhuwur
Detail Produk Ukuran: 10*22.5/17.8/12.2 cm
MOQ Kanggo Kemasan Kotak Warna: MOQ yaiku 2000 set saben desainKanggo Kemasan Telur: MOQ yaiku 5000pcs
warna colored utawa transparent utawa customsized Sembarang werna panton kasedhiya
logo bisa nyithak decal utawa nempel logo
Cap tutup logam utawa tutup timah,decal bisa pilih
wektu pangiriman  45-55 dina sawise nampadeposite utawa L / C ing ngarsane
Wektu Pembayaran TT;LC;PAYPAL;UNION BARAT.

30% simpenan advance lan imbangan sawise nampa salinan B / L utawa dening L / C ing ngarsane

Paket karton ekspor standar utawa kothak hadiah utawa kothak werna utawa whitebox utawa kothak coklat utawa akeh packing, miturut requirement customer kang
Sampel Sampel gratis, kajaba produk sing disesuaikan.
2423
242
1232

Inspeksi lan Packing

Pameran Kita

Pameran
Pameran2

Sertifikasi

Sertifikasi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan