Grosir 250 ml Dapur Wadah Penyimpanan Botol Bumbu Kaca Bumbu Garam Gula Disegel Jar dengan Sikat dan Sendok Pot Minyak

Katrangan singkat:

jeneng produk Bahan Kapasitas Warna topi
Kaca Bumbu Garam Gula Disegel Jar kaca 250 ml transparan


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Tipe: Alat Jamu & Rempah-rempah
Pembeli komersial: Katering & Kantin, Restoran, Layanan Panganan Cepet lan Bawa Pulang, Toko Pangan & Minuman, Toko Khusus, Pabrikan Pangan & Minuman, Department Store, Teh Gelembung, Jus & Smoothie Bar, Pasar Super, Toko, Pabrik Rempah-rempah lan Ekstrak, Kafe lan Warung Kopi, Toko Diskon, Toko Souvenir
mangsa: Saben dina
Ruang Kamar: Pawon
Pilihan Ruang Kamar: Nyokong
Pilihan acara: Ora Dhukungan
Pilihan liburan: Ora Dhukungan
Jenis Jamu & Rempah-rempah: Spice & Pepper Shakers
Bahan: kaca, kaca umum
Fitur: Simpenan
Panggonan Asal: Jiangsu, China
Jeneng merek: hb
Nomer Model: 250 ml
Item: 250 ml Wadhah panyimpenan pawon Botol Bumbu Bumbu
Warna botol: cetha
Bahan topi: plastik
Kapasitas: 250 ml
Bentuk botol: babak
Layanan: nempel label, lsp
Sampel: kasedhiya
Kualitas: dhuwur
MOQ: 1000 pcs

Foto produk

3
sadfg
2
dsfgh
fgh
jeneng produk Bahan Kapasitas Warna topi
Kaca Bumbu Garam Gula Disegel Jar kaca 250 ml transparan

 

Bahan cap Gaya topi Aplikasi Tumpaan
plastik meneng Bumbu Garam Minyak Gula DHL, UPS, FDX, EMS, TNT dll

 

pambayaran Teknologi
Paypal, Western Union, MoneyGram, T/T FrostedScreenpainting, Hot Stamping, Silver plating etc

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan